Brak produktów
International shipping Secure payment
Nowoczesny mechanizm umożliwia rozłożenie mebla do pozycji spania poprzez lekkie uniesienie siedziska do góry i przesunięcie do przodu, w porównaniu do tradycyjnych rozwiązań tego typu konstrukcja ta eliminuje niebezpieczeństwo zarysowania podłogi.
Komplet wypoczynkowy 3-1-1 Verdi renomowanego producenta Meblosoft
*Kanapa 3-osobowa Verdi
Cechy:
- wkład sprężynowy typu bonell
- nowoczesny mechanizm (umożliwia rozłożenie mebla do pozycji spania poprzez lekkie uniesienie siedziska do góry i przesunięcie do przodu, w porównaniu do tradycyjnych rozwiązań tego typu konstrukcja ta eliminuje niebezpieczeństwo zarysowania podłogi)
- funkcja spania
- posiada pojemnik na pościel
- elementy ozdobne z drewna naturalnego
- kanapa może zostać wykonana z kryształkami lub bez
- możliwość wyboru wybarwienia nóżek (dąb sonoma, dąb rustikal, olcha, orzech, buk, biały, czarny)
Wymiary [cm]:
- wysokość 96
- długość 234
- szerokość 101
- powierzchnia spania 200x148
*Fotel Verdi
Cechy:
- układ podwójnego sprężynowania (sprężyna falista + sprężyna typu bonell)
- posiada elementy ozdobne z drewna naturalnego
Wymiary [cm]:
- wysokość 87
- długość 85
- szerokość 83
FANCY 96
Wybarwienie nóżek:
Dąb Sonoma
Buk
Machoń
Dąb rustikal
Wenge
Olcha
Kolory widoczne na zdjęciach mogą delikatnie odbiegać od rzeczywistych.
Możliwość zamówienia mebla w dowolnej tkaninie. W tym celu prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny lub email. 774845577 między 10-17.lub 606286790 (9-19)
Realizacja zamówienia zazwyczaj w terminie od 3-4 tygodni.
* - pola wymagane
Miła obsługa
Miła obsługa
Piękny komplet
Piękny komplet w dobrej cenie. Na prawdę wygodny.
Kunsztowny
Kunszt wykonania i dobrego pomysłu widoczny zarówno na pierwszy rzut oka jak i przy dłuższym użytkowaniu. Jestem tego świadkiem dlatego polecam ten komplet wszystkim zainteresowanym :)
Komplet na szóstkę z plusem :)
Komplet na przysłowiową szóstkę z plusem :)
Rewelacyjny komplet
Rewelacyjny komplet, kanapa i fotele bardzo wygodne, super prezencja, dobre wykonanie.
Polecam zestaw
Wygodny i rzetelnie wykonany zestaw w dobrej cenie :)
Super
Bardzo wygodny i nowatorski design.
Polecam wszystkim
Nie chciałem kupować narożnika więc zdecydowałem się na ten komplet.Wygląda inaczej, oryginalnie. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Ekstra
Komplet doskonale wyglada w moim mieszkaniu, polecam.
Swietnie
Ten komplet od razu wpadl mi w oko, kupiłem i jestem zadowolony. Polecam
Super
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Komplet fajnie się prezentuje w moim salonie. Polecam gorąco.
Plus
Naprawde bardzo wygodny i fajnie wygląda. Polecam
Spełnia oczekiwania
W pełni spełnia moje oczekiwania. Wygodny komplet z bardzo dobrą prezencją.
Super komplet :)
Super komplet. Zamówiłem z kryształkami choć bałem się że będzie trochę kicz. Wygląda na prawdę dobrze :) Warte ryzyka.
Firma Meblosoft od 1990 roku specjalizuje się w produkcji mebli tapicerowanych. Działamy na rynku krajowym i zagranicznym. Jesteśmy firmą elastyczną, dopasowujemy się do wymagań rynku i naszych partnerów handlowych.